Vóór 17:00 besteld = vandaag verzonden*
GRATIS VERZENDING VANAF €35
Previous
Next

De grootste sokken irritaties (en hoe los je ze op?)

Door: SOLIT socks

SHARE

Share on facebook
Share on linkedin
Share on whatsapp

Sokken draag je (bijna) elke dag en helaas zijn er een aantal irritaties waar elke sokkendrager wel is mee te maken krijgt. Er is wel goed nieuws! Veel van deze sokken irritaties zijn gemakkelijk om te lossen. Hieronder vertellen wij je precies hoe.

1. Gaten in je sokken

Sokken hebben helaas de neiging om nog wel is stuk te gaan bij de hiel of tenen. Uiteraard is dit goed irritant en vooral als ze ook nog is ‘zo lekker zitten’. Maar hoe komt dat toch dat je sokken stuk gaan? Vaak komt dit door te veel druk op te sokken, bijvoorbeeld omdat ze een maat te klein zijn. De oplossing: als je vaak last hebt van sokken die snel scheuren, koop in het vervolg je sokken een maatje groter. Er staat dan minder spanning op je sokken waardoor ze minder snel stuk gaan. Lees voor meer oplossing hoe je gaten in je sokken kunt voorkomen onze andere blog!

2. Je hongerige wasmachine

Om een of andere reden krijgt je wasmachine het telkens weer voor elkaar om er voor te zorgen dat je minder sokken over hebt na het wassen. Nee, je wasmachine eet geen sokken en je sokken hebben ook geen pootjes gekregen. Ben je benieuwd hoe het dan wel komt dat je alleen maar weessokken overhoud? De oplossing: Lees onze blog over het welbekende raadsel van de verdwenen sokken. Alvast een tip: was je sokken met een SOLIT sokkenclip, hierdoor blijven je sokken bij elkaar en raken ze elkaar nooooooit meer kwijt.

3. Afzakkende sokken

Iedereen kent het wel, om de 3 stappen zitten je beide sokken alweer halverwege je voetzool, om gek van te worden! Je raakt steeds weer afgeleid en geïrriteerd door die sokken, niks is zo frustrerend en irritant als sokken die steeds weer afzakken. De oplossing: koop altijd enkelsokken die niet afzakken, siliconen in de hiel is populair maar zit vaak niet lekker. De sokken van SOLIT socks hebben een verbeterde weeftechniek van de band waardoor deze, zonder hulpstukken, nooit meer tot aan je voetzool zakken!

4. Sokken die niet bij elkaar passen

Elke ochtend is het weer hetzelfde liedje: minutenlang vloekend graven naar die twee sok in je la met sokken. Uiteindelijk geef je je er toch maar aan over, 2 verschillende sokken. De Oplossing: waarschijnlijk is het niet hetgeen wat je wilt horen maar, organiseer nou je sokkenla en maak direct bolletje van de sokken die bij elkaar horen zodra ze uit de was komen. Dit klinkt misschien als tijd verspilling maar geloof ons: dit scheelt ‘s ochtends een hoop gevloek, tijd en gestress.

Keep it up. Bekijk al onze producten:

Als eerste op de hoogte zijn van

de nieuwste blogs/updates en nieuwtjes? 

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!