Vóór 17:00 besteld = vandaag verzonden*
GRATIS VERZENDING VANAF €35
Previous
Next

Hoe voorkom je gaten in je sokken?

Door: SOLIT socks

SHARE

Share on facebook
Share on linkedin
Share on whatsapp

Iedereen kent het wel, je trekt je sokken aan en, ja hoor, een gat in de sokken die juist zo lekker zitten. Niks is zo vervelend en zonde als gaten in je favoriete sokken. Maar wat kun je nou doen om te voorkomen dat dit gebeurt? Met deze tips gaan jouw favorieten (SOLIT) sokken (nog) langer mee.

LOOP NIET TE VAAK (ALLEEN) OP JE SOKKEN

Lekker thuis op je sokken lopen, wie doet het niet? Echter, je sokken slijten een stuk sneller als je ze niet met schoeisel draagt. Wanneer je thuis vaak op je sokken door het huis loopt slijten ze dus ook een stuk sneller. Draag dus ook thuis bijvoorbeeld slippers of sloffen om je sokken te beschermen.

GOEDE MAAT SOKKEN

Het klinkt natuurlijk erg logisch dat je de juiste maat sokken moet kopen. Maar veel mensen vergissen zich en nemen de tijd niet om rustig over de maat/sok na te denken. Het is dan ook verstandiger om enkelsokken aan de grotere kant dan aan de kleinere kan te kopen. Als je sokken namelijk te klein of te krap zijn belast dit het materiaal waardoor het snel stuk gaat! 

GOEDE MAAT SCHOENEN

Wederom klinkt dit vanzelfsprekend maar de goede maat schoenen is erg belangrijk. Als je schoenen namelijk krap zijn ontstaat er druk op de sokken. Als je schoenen te groot zijn kan je voet gaan schuiven in je schoen waardoor je sok ook een stuk sneller slijt, wat uiteindelijk lijd tot gaten.

DE VERZORGING VAN JE VOETEN

De kwaliteit van de sok bepaald uiteraard ook de levensduur. Echter, de verzorging van je voet is ook een belangrijke factor die invloed heeft op de levensduur van je sokken. Lange/scherpe teennagels zorgen bijvoorbeeld al snel voor gaten in je sokken. Ook eelt zorgt al snel voor slijtage en gaten in je sokken. Verzorg je voeten om het maximale uit je sokken te halen!  

Keep it up. Bekijk al onze producten:

Als eerste op de hoogte zijn van

de nieuwste blogs/updates en nieuwtjes? 

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!