Vóór 17:00 besteld = morgen in huis*
GRATIS VERZENDING VANAF €35
Previous
Next

Over ons

SOLIT socks is opgericht door de twee jonge ondernemers, uit Nederland, zeer goed verbonden in de influencer / media / modewereld.

Tim & Olaf werden, net als vele mensen om hen heen, gek van sokken die steeds onder de enkel afzakken. Na onderzoek binnen de branche zijn zij op het innovatieve idee van SOLIT gekomen.

Het idee resulteert in een modieus, lifestyle merk dat bestaat uit een stijlvolle collectie sokken. De sokken zijn niet alleen comfortabel en functioneel, maar sluiten ook aan op de nieuwste social media hypes.

SOLIT is gevestigd nabij Amsterdam, Nederland. Wij zijn fabrikant en online-retailer van sokken uit eigen merk. Al onze designs worden op het HQ in Nederland gemaakt.

Ondersteund door onze klanten en fanbase op sociale media streven wij naar uitbreiding van de innovatie die SOLIT met zich meebrengt. Wij staan als team voor een solution-minded denkwijze, waardoor alle processen omtrent dit nieuwe product efficiënter kunnen verlopen. 

Mede dankzij de focus op duurzaamheid en MVO blijft SOLIT de collectie uitbreiden met organisch katoen en materialen zoals bamboe.

Het SOLIT Team bestaat uit:

  • Olaf – Founder, marketing
  • Tim – Hoofd partnerschappen, inkoop
  • Trieu – Advertising specialist
  • Fabrice  – Designer
  • Wouter – Admin
  • Ruben  – Video marketing

Onze missie

Onze missie: landelijk herkend worden als meest waardevolle sokkenmerk door het leveren van unieke sokken, dankzij de combinatie van stijl en functionaliteit en het waarmaken van de toegankelijke service. 

Onze kernwaarden zijn opgedeeld in vier aspecten:

Verandering: De producten van SOLIT socks worden gekenmerkt door twee belangrijke elementen: design en functionaliteit. Geen plan B maar een nieuw plan A. 

Toegankelijk: SOLIT socks levert hoogwaardige producten met een laagdrempelige instap. Voor SOLIT staat de klant altijd centraal. De feedback van de klant is dan ook altijd terug te zien in de ontwikkelingen van het assortiment. 

Vooruitstrevend: We are not future proof, we are the future. Om uniek te blijven zorgt SOLIT ervoor dat producten zich altijd op alle punten blijven onderscheiden. 

Community: Binnen de SOLIT community bevindt iedereen zich op dezelfde lijn. De missie, visie en kernwaarden zijn voor een onbekende in al onze acties terug te zien. 

Neem contact met ons op

ELKE DAG BEREIKBAAR TUSSEN 09.00 – 18.00

Hulp nodig?

Neem contact op via de chat icoon rechts onder in beeld of via het contactformulier. 

Vragen of opmerkingen?

Heb je vragen of opmerkingen over een product of over je bestelling, gaat het over een uitgebreide kwestie of spreek je liever onze werknemers persoonlijk, dan kan je ook contact opnemen via

WhatsApp, e-mail, Facebook of Instagram 

Donaties of Sponsoring

Aanvragen voor schenkingen of sponsoring kan je via één van bovenstaande contactopties toesturen, zodat we het verzoek in aanmerking kunnen nemen.

Team SOLIT staat graag voor je klaar.

Krijg direct 10% korting

Word lid van de SOLIT community en ontvang direct jouw persoonlijke code