Vóór 17:00 besteld = morgen in huis*
Gratis verzending vanaf €35
Al 1000+ tevreden klanten
Betaal achteraf met klarna

Over ons

SOLIT socks is opgericht door de twee jonge ondernemers uit Nederland, zeer goed verbonden in de influencer-, media- en modewereld. 

De meeste van ons kennen het probleem; een enkelsok die na 1 stap onder je voet glijdt of na een korte wandeling tot de helft van je schoen zakt. Dat ondervonden de oprichters van SOLIT ook: 

Olaf is een harde werker, die eigenlijk niet stil kan zitten. Zo loopt hij op kantoor graag een stapje teveel om koffie voor zijn collega’s te halen, totdat hij zijn gedachten op zijn sokken ging richten. Als je na elke stap moet kijken of je sok onder je voet kruipt, hoe focus je jezelf dan weer op het werk na een korte wandeling?  

In dezelfde periode was Tim naast zijn werk weer sportief bezig. Soms in de fitness en soms een paar kilometer hardlopen. Als je enkelsokken gewend bent, dan draag je deze het liefste op elk moment, ongeacht de gelegenheid. Maar hoe kan ik mij nog focussen in de fitness als mijn sok steeds irritant onder mijn voet kruipt? 

Een oplossing was broodnodig… Deze actie resulteert in een modieus, lifestyle merk dat bestaat uit een stijlvolle collectie sokken. De sokken zijn niet alleen comfortabel en functioneel, maar zijn ook te combineren met elke outfit en sneaker.

Het SOLIT Team bestaat uit:

· Olaf – Founder, marketing
· Tim – Hoofd partnerschappen, inkoop
· Marnix – Advertising specialist
· Beau – Designer
· Joy – Content creator, social media
· Wouter – Admin
· Ruben – Video marketing

Onze missie

Onze missie: landelijk herkend worden als meest waardevolle sokkenmerk door het leveren van unieke sokken, dankzij de combinatie van stijl en functionaliteit en het waarmaken van de toegankelijke service. 

Onze kernwaarden zijn opgedeeld in vier aspecten:

Verandering: De producten van SOLIT socks worden gekenmerkt door twee belangrijke elementen: design en functionaliteit. Geen plan B maar een nieuw plan A. 

Toegankelijk: SOLIT socks levert hoogwaardige producten met een laagdrempelige instap. Voor SOLIT staat de klant altijd centraal. De feedback van de klant is dan ook altijd terug te zien in de ontwikkelingen van het assortiment. 

Vooruitstrevend: We are not future proof, we are the future. Om uniek te blijven zorgt SOLIT ervoor dat producten zich altijd op alle punten blijven onderscheiden. 

Community: Binnen de SOLIT community bevindt iedereen zich op dezelfde lijn. De missie, visie en kernwaarden zijn voor een onbekende in al onze acties terug te zien. 

Duurzaam ondernemen

SOLIT doet ook aan Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO):

Neem contact met ons op

ELKE DAG BEREIKBAAR TUSSEN 09.00 – 18.00

Hulp nodig?

Neem contact op via de chat icoon rechts onder in beeld of via het contactformulier. 

Vragen of opmerkingen?

Heb je vragen of opmerkingen over een product of over je bestelling, gaat het over een uitgebreide kwestie of spreek je liever onze werknemers persoonlijk, dan kan je ook contact opnemen via

WhatsApp, e-mail, Facebook of Instagram 

Donaties of Sponsoring

Aanvragen voor schenkingen of sponsoring kan je via één van bovenstaande contactopties toesturen, zodat we het verzoek in aanmerking kunnen nemen.

Team SOLIT staat graag voor je klaar.

Chat openen
1
Hi 👋,
Kunnen wij je helpen?