Vóór 17:00 besteld = morgen in huis*
Gratis verzending vanaf €35
Al 1000+ tevreden klanten
Betaal achteraf met klarna

Over ons

SOLIT socks is opgericht door de twee jonge ondernemers uit Nederland, zeer goed verbonden in de influencer-, media- en modewereld.

De meeste van ons kennen het probleem; een enkelsok die na 1 stap onder je voet glijdt of na een korte wandeling tot de helft van je schoen zakt. Na vele testen en onderzoek binnen de branche is hieruit het innovatieve merk SOLIT ontstaan. Deze stap resulteert in een modieus, lifestyle merk dat bestaat uit een stijlvolle collectie sokken. De sokken zijn niet alleen comfortabel en functioneel, maar zijn ook te combineren met elke outfit en sneaker.

SOLIT is gevestigd nabij Amsterdam, Nederland. Wij zijn fabrikant en online-retailer van de sokken binnen het eigen merk SOLIT retail. De sokken worden ontworpen op het kantoor in Nederland, waarna de productie zich in Zuid-Europa voortzet.

Ondersteund door de klanten en SOLIT fanbase op sociale media streven wij naar uitbreiding van de vooruitstrevende beweging die SOLIT met zich meebrengt. Wij streven als team naar een open-minded en vernieuwende visie, waardoor alle processen omtrent de sokken waarde toevoegen aan het innovatie eindproduct; de SOLIT sok.

Dankzij de focus op duurzaamheid en MVO blijft SOLIT de collectie uitbreiden met organisch katoen en materialen zoals bamboe. Daarnaast organiseren wij projecten als Send & Collect om de cirkel zo duurzaam mogelijk te maken.

Het SOLIT Team bestaat uit:

· Olaf – Founder, marketing
· Tim – Hoofd partnerschappen, inkoop
· Trieu – Advertising specialist
· Beau – Designer
· Joy – Content creator, social media
· Wouter – Admin
· Ruben – Video marketing

Onze missie

Onze missie: landelijk herkend worden als meest waardevolle sokkenmerk door het leveren van unieke sokken, dankzij de combinatie van stijl en functionaliteit en het waarmaken van de toegankelijke service. 

Onze kernwaarden zijn opgedeeld in vier aspecten:

Verandering: De producten van SOLIT socks worden gekenmerkt door twee belangrijke elementen: design en functionaliteit. Geen plan B maar een nieuw plan A. 

Toegankelijk: SOLIT socks levert hoogwaardige producten met een laagdrempelige instap. Voor SOLIT staat de klant altijd centraal. De feedback van de klant is dan ook altijd terug te zien in de ontwikkelingen van het assortiment. 

Vooruitstrevend: We are not future proof, we are the future. Om uniek te blijven zorgt SOLIT ervoor dat producten zich altijd op alle punten blijven onderscheiden. 

Community: Binnen de SOLIT community bevindt iedereen zich op dezelfde lijn. De missie, visie en kernwaarden zijn voor een onbekende in al onze acties terug te zien. 

Duurzaam ondernemen

SOLIT doet ook aan Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO):

Neem contact met ons op

ELKE DAG BEREIKBAAR TUSSEN 09.00 – 18.00

Hulp nodig?

Neem contact op via de chat icoon rechts onder in beeld of via het contactformulier. 

Vragen of opmerkingen?

Heb je vragen of opmerkingen over een product of over je bestelling, gaat het over een uitgebreide kwestie of spreek je liever onze werknemers persoonlijk, dan kan je ook contact opnemen via

WhatsApp, e-mail, Facebook of Instagram 

Donaties of Sponsoring

Aanvragen voor schenkingen of sponsoring kan je via één van bovenstaande contactopties toesturen, zodat we het verzoek in aanmerking kunnen nemen.

Team SOLIT staat graag voor je klaar.

Krijg direct 10% korting

Word lid van de SOLIT community en ontvang direct jouw persoonlijke code

Chat openen
Hi 👋,
Kunnen wij je helpen?