Vóór 17:00 besteld = morgen in huis*
GRATIS VERZENDING VANAF €35
Previous
Next

Partners

Retail

Al partner van SOLIT socks? Houd de partnerpagina dan in de gaten voor previews van nieuwe modellen.
Ook via de nieuwsbrief wordt elke termijn een lookbook voor toekomstig aanbod verstuurd.

Nog geen partner van SOLIT socks? Vraag dan een partnerschap aan via contact@solitsocks.nl of telefonisch via +31 6 23493277.

Nieuwe partners maken gebruik van een voordelig startpakket, waar alle zaken worden ontzorgd tot aan de presentatie in de (fysieke) winkel. Van dit voordelige startpakket kan ook door partners met uitsluitend online verkoop gebruik worden gemaakt.

Team SOLIT staat klaar voor een nieuwe samenwerking! Keep it up.

Private label

SOLIT socks biedt ook een volledige Private label service voor producten in textiel, verpakkingen, sokken, en meer. Hierbij wordt de klant tijdens de fase productontwikkeling tot levering aan de deur volledig ontzorgd. Dit gaat van ontwerp, inkoop en productie tot de verpakking.


Bent u op zoek naar één missende schakel in het proces dan kan team SOLIT daar ook in voorzien.

Bij SOLIT socks wordt er gewerkt met freelance medewerkers en wordt transport zo effectief mogelijk geregeld door grote orders te bundelen. Hierdoor zal de totaalprijs voor de aanvraag altijd voordelig zijn.


Van op maat gemaakt verpakkingmateriaal tot merchandise voor bedrijven tot handdoeken met bedrukken.

Collabs

Let’s collaborate!

Wij werken graag samen met influencers, bloggers en merken die aansluiten bij SOLIT socks. Waarom samenwerken? Omdat je samen altijd sterker staat dan alleen. Binnen een levende wereld als deze zijn er altijd enkele merken die werken volgens een zelfde visie, onderweg met een zelfde missie. Hierbij geldt; 1+1=3

Een samenwerking is altijd op maat, daarom spreken wij die graag door bij een intake. Dat kan via contact@solitsocks.nl of telefonisch via +31 6 23493277.

Keep it up together!

Lookbook

Krijg direct 10% korting

Word lid van de SOLIT community en ontvang direct jouw persoonlijke code