Vóór 17:00 besteld = vandaag verzonden*
GRATIS VERZENDING VANAF €35
Previous
Next

Sandalen met sokken zijn weer helemaal hip?!

Door: SOLIT socks

SHARE

Share on facebook
Share on linkedin
Share on whatsapp

Mode is soms amper bij te houden, noch te volgen. Sokken in je sandalen zijn ineens weer hip (ja, echt). Wat vroeger nooit kon kan nu opeens wel? Maar hoe draag je ze? Wij helpen je!

Denk je dat we een grapje maken met deze nieuwe trend? Bekijk maar is de Instagram account van Kendall JennerRita Ora en Anna Kendrick. Als je hier kijkt zie je dat het wel belangrijk is om je sandalen met sokken goed te stijlen. Als je dit niet doet lijkt je namelijk al snel op een ANWB-griet met een obsessie voor geitenwollensokken. Maar hoe stijl je ze?

De juiste Jeans

De jeans die je draagt boven je kekke sandalen zijn erg belangrijk. Zorg ervoor dat je broek niet te ver over je sandalen valt. Als je dit doet vallen je sokken namelijk niet meer op, en dat wil je natuurlijk niet ;). Ten tweede staat een broek met zogenoemde flair pijpen extra goed bij die geweldige sandalen met sokken. Flair pijpen zijn wat wijder aan de onderkant. Hierdoor zie je meer van de sandalen en val je nog meer op met je sandalen. Buiten dit voordeel van flair pijpen zijn ze ook tegenwoordig erg ‘hip’, een win-win dus!

De juiste sokken

De sokken zijn uiteraard ook een erg belangrijk aspect van je nieuwe kledingstijl. Om te beginnen kun je kiezen voor een simpele zwarte enkelsok of witte enkelsok. Je hebt uiteraard ook nog de keuze tussen een lage enkelsok of een hoge sok. Mocht je in een creatieve bui zijn, dan kun je kiezen voor een kleurrijke sok mét print, dan weet je zeker dat je een onvergetelijke indruk maakt.

Het voordeel van sandalen is dat je in ieder geval geen last hebt van afzakkende enkelsokken ;)!

Wij wensen je in ieder geval veel succes met deze tips en met deze ge-wel-di-ge trend!

Keep it up. Bekijk al onze producten:

Als eerste op de hoogte zijn van

de nieuwste blogs/updates en nieuwtjes? 

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!