Vóór 17:00 besteld = vandaag verzonden*
GRATIS VERZENDING VANAF €35
Previous
Next

Sokken van echt goede kwaliteit die je moet proberen

Door: SOLIT socks

SHARE

Share on facebook
Share on linkedin
Share on whatsapp

Wat zijn precies goede kwaliteit enkelsokken voor mannen en vrouwen? Goede kwaliteit bestaat uiteraard ook meerdere aspecten. Voor SOLIT socks betekent goede kwaliteit in ieder geval sterke sokken die ook nog is comfortabel zitten. Maar hoe zorgen wij van SOLIT socks ervoor dat onze sokken sterk zijn en ook nog is comfortabel zitten?

De zwarte enkelsokken van SOLIT socks zijn gemaakt van katoen. Deze katoenen modellen, de Classic Cotton en de Originals Amsterdam, bestaan voor een hoog percentage uit katoen wat ze sterk en ook nog is comfortabel maakt. Buiten onze katoenen modellen is de witte enkelsok, de Classic Bamboo, gemaakt van bamboe. Bamboe enkelsokken hebben de voordelen dat ze erg sterk zijn een ook nog is erg zacht zijn! 

Buiten dat bamboe een erg zacht materiaal is heeft het ook nog heel veel andere voordelen! Ben je benieuwd naar alle voordelen van onze witte enkelsokken gemaakt van bamboe? Lees dan ons artikel over de 10 voordelen van bamboe!

Heerlijk zachte sokken

Niks is zo irritant als enkelsokken waar je ‘knoopjes’ voelt links en rechts bij je tenen. Doordat de enkelsokken van SOLIT gemaakt met vrijwel naadloze naden heb je hier geen last van. De naad bij de tenen is onzichtbaar en nauwelijks voelbaar. Door het hoge percentage katoen bij de Classic Cotton en het gebruik van bamboe bij de Classic Bamboo zijn ze ook is extra zacht!

Ben je op zoek naar zwarte of witte, dames of heren enkelsokken van hoogwaardige kwaliteit? Probeer dan eens de enkelsokken van SOLIT socks die ook nog eens niet afzakken!

Keep it up. Bekijk al onze producten:

Als eerste op de hoogte zijn van

de nieuwste blogs/updates en nieuwtjes? 

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!