Vóór 17:00 besteld = vandaag verzonden*
GRATIS VERZENDING VANAF €35
Previous
Next

SOLIT en Amstelhof steunen het Ziekenhuis Amstelland

Door: SOLIT socks

SHARE

Share on facebook
Share on linkedin
Share on whatsapp

Voor elke bestelling in november doneert SOLIT socks samen met Sport & Health club Amstelhof één paar sokken aan Ziekenhuis Amstelland in Amstelveen

SOLIT socks is goed op weg met het veelbelovende concept, namelijk het creëren van zowel functionele als stijlvolle sokken! De 21-jarige oprichters inspireren graag anderen om te laten zien dat het realiseren van een onderneming nooit vroeg genoeg kan beginnen. Sinds de lancering van de eerste collectie is de interesse in het bedrijf en de producten sterk gegroeid, met daarbij een loyale fanbase op sociale media. 

Als het ergens actief en beweeglijk werken is, is dat wel bij Ziekenhuis Amstelland. De artsen, verpleegkundigen en alle andere betrokken medewerkers staan dag en nacht voor de patiënten klaar. Door de toegenomen drukte van de afgelopen periode dienen de medewerkers extra sterk in hun schoenen te staan. Om die reden besloten de jongens van SOLIT socks samen met Sport & Health club Amstelhof een actie op te zetten. Want wie staat er nou niet liever sterker in z’n schoenen? 

Bestel jouw paar SOLIT sokken en draag een steentje bij aan een goed doel!

KEEP IT UP!

Keep it up. Bekijk al onze producten:

Als eerste op de hoogte zijn van

de nieuwste blogs/updates en nieuwtjes? 

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!