Vóór 17:00 besteld = vandaag verzonden*
GRATIS VERZENDING VANAF €35
Previous
Next

SOLIT socks actie voor Het Sophia Kinderziekenhuis

Door: SOLIT socks

SHARE

Share on facebook
Share on linkedin
Share on whatsapp

UPDATE 01/12: Wij willen iedereen bedanken voor zijn/haar bijdragen in deze waanzinnige actie. De opgehaalde sokken zijn langs gebracht bij het Sophia Kinderziekenhuis. Benieuwd naar het aantal opgehaalde sokken? Bekijk onze socials! Facebook & Instagram.

Voor elke bestelling in oktober doneren de jonge oprichters van SOLIT socks één paar sokken aan Het Sophia Kinderziekenhuis!

SOLIT Socks

SOLIT is begonnen in 2019 toen oprichter Olaf Habraken met het idee kwam om niet-afzakkende sokken te realiseren. ‘Wie kent het nou niet het gevoel dat die enkelsok wéér onder je voet glipt?’. Na vele ups en downs, geslaagde en gefaalde samples, besloot Olaf eind 2019 zijn buurjongen om advies te vragen. Om een lang verhaal kort te houden; samen hebben zij de V.O.F. SOLIT Retail opgericht en zijn zij goed op weg met een veelbelovend concept, het creëren van een zowel functionele als stijlvolle enkelsok die niet afzakt! De oprichters inspireren graag andere om te laten zien dat het realiseren van een droom nooit vroeg genoeg kan beginnen. Met SOLIT sta je letterlijk en figuurlijk sterker in je schoenen.

Het Sophia Kinderziekenhuis

Het Erasmus MC-Sophia Kinderziekenhuis in Rotterdam is het oudste en grootste kinderziekenhuis van Nederland. Het richt zich op zorg, onderwijs en onderzoek rondom ziekte en gezondheid van kinderen in de leeftijd van 0 tot 18 jaar. Een team van ruim 1600 gepassioneerde, betrokken en bevlogen medewerkers leveren dag en nacht topzorg aan kinderen en hun ouders. Hoge kwaliteit en veiligheid van zorgverlening staat daarbij altijd centraal. Doordat het Sophia alles in huis heeft is het mogelijk om complete zorg te bieden aan zowel kinderen als hun ouders.

De actie 

Als het ergens actief en beweeglijk werken is, is dat wel in Het Sophia Kinderziekenhuis. De artsen, verpleegkundigen en alle andere betrokken medewerkers staan in het Sophia Kinderziekenhuis dag en nacht voor de kinderen klaar. Door de toegenomen drukte van de afgelopen periode dienen zij extra sterk in hun schoenen staan. Om die reden besloten de jongens van SOLIT Socks een actie op te zetten. SOLIT socks doneert de maand oktober bij elke bestelling één paar sokken aan Het Sophia Kinderziekenhuis om er zo voor te zorgen dat de met werknemers met SOLIT sokken extra sterk in hun schoenen staan. Want wie staat er nou niet liever sterker in z’n schoenen?   

Bestel jouw SOLIT sokken en draag een steentje bij aan dit goede doel. Keep it Up!

Keep it up. Bekijk al onze producten:

Als eerste op de hoogte zijn van

de nieuwste blogs/updates en nieuwtjes? 

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!