Vóór 17:00 besteld = vandaag verzonden*
GRATIS VERZENDING VANAF €35
Previous
Next

Het raadsel van je verdwenen sokken, opgelost!

Door: SOLIT socks

SHARE

Share on facebook
Share on linkedin
Share on whatsapp

Iedereen kent het wel. Na het wassen ben je je sokken kwijt of in ieder geval één van de sokken uit een paar. Maar waar gaan nou deze sokken naar toe? We hebben goed nieuws: Het ligt niet aan jou!

JIJ VERLIEST RUIM €3000 AAN SOKKEN

Britse onderzoekers hebben uitgerekend wat een gemiddeld persoon jaarlijks kwijt raakt aan sokken. Het getal dat hier uitkwam is vrij schrikbarend. Je verliest namelijk 1,3 sokken per maand! Op een gemiddeld mensenleven zijn dit dus ongeveer 1.300 sokken, goed voor ruim €3000. Dat is dus zeker niet niks, maar waar gaan ze nou heen?

HET MYSTERIE

Sokken verdwijnen zoals we nu wel weten. Maar waar gaan je sokken heen als je ze in de was doet en niet meer terug kan vinden na de wasbeurt? Er zit een opening tussen je wasmachine en de trommel, deze opening wordt iets groter naarmate de trommel draait. De opening is te groot voor grotere kledingstukken maar perfect voor sokken. Wanneer het water na de wasbeurt wegstroomt kan het dus zo zijn dat het water je sok meesleurt in deze opening. Je sokken verdwijnen dus niet maar blijven gewoon op een ‘geheime’ plek in je wasmachine zitten.

WAT KAN JE DOEN AAN HET VERDWIJNEN VAN JE SOKKEN?

De gemakkelijkste oplossing om te voorkomen dat je sokken worden opgeslurpt door je wasmachine, is het gebruik van een waszakje of sokkenclips. Door je sokken te wassen in een waszakje of door een sokkenclip te gebruiken, zorg je ervoor dat je sokken niet meer ‘te klein’ zijn voor je wasmachine. 

Was je sokken en ander klein wasgoed dus altijd in een waszakje of een sokkenclip om te voorkomen dat ze verdwijnen, het scheelt je veel geld en moeite! En oh ja, vergeet niet om te proberen je sokken uit je wasmachine te halen.

Geen sokken meer over? Bestel hier jouw SOLIT sokken :).

Keep it up. Bekijk al onze producten:

Als eerste op de hoogte zijn van

de nieuwste blogs/updates en nieuwtjes? 

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!