Over Ons


STORY

SOLIT socks is opgericht door de twee jonge ondernemers, uit Nederland, zeer goed verbonden in de influencer / media / modewereld.
Tim & Olaf werden, net als vele mensen om hen heen, gek van sokken die steeds onder de enkel afzakken. Na onderzoek binnen de branche zijn zij op het innovatieve idee van SOLIT gekomen. 

Het idee resulteert in een modieus, lifestyle merk dat bestaat uit een stijlvolle collectie sokken. De sokken zijn niet alleen comfortabel en functioneel, maar sluiten ook aan op de nieuwste social media hypes. De missie van SOLIT is om de wereld sterker in haar schoenen te zetten door iedereen van zijn afzakkende enkelsokken af te helpen!

Bestel vandaag nog jouw paar SOLIT sokken en join de SOLIT community. Deel jouw SOLIT moment met ons op Instagram @solitsocks 

OVER SOLIT

SOLIT is gevestigd nabij Amsterdam, Nederland. Wij zijn fabrikant en online-retailer van sokken uit eigen merk. Al onze designs worden op het HQ in Nederland gemaakt. Ondersteund door onze klanten en fanbase op sociale media streven wij naar uitbreiding van de innovatie die SOLIT met zich meebrengt. Wij staan als team voor een solution-minded denkwijze, waardoor alle processen omtrent dit nieuwe product efficiënter kunnen verlopen. Mede dankzij de focus op duurzaamheid en MVO blijft SOLIT de collectie uitbreiden met organisch katoen en materialen zoals bamboe. 

Ook biedt SOLIT meerdere mogelijkheden in Private Labeling aan externe merken, voor zowel sokken als verpakkingen. Meer informatie via contact@solitsocks.nl

The SOLIT Team:

  • Founder, social media: Olaf
  • Hoofd partnerschappen, inkoop: Tim
  • Advertising specialist: Jesper
  • Designer: Fabrice
  • Admin: Wouter
  • Video marketing: Ruben 

Vroeger werden sokken gemaakt om in sandalen te dragen. Dit kwam voort uit een oude gewoonte, waarbij dierenhuiden werden gebruikt om blaren en wonden op de voet te voorkomen. Dit idee is inmiddels 1600 jaar oud en wijkt hedendaags nog niet eens zo gek veel af, de mens heeft zijn voeten altijd willen beschermen.
Op dit moment is het 2020. Mensen willen meer!

SOLIT enkelsokken zakken niet af, en dat op en stijlvolle manier. Sokken zijn al lang een basisbehoefte, maar SOLIT streeft ernaar om deze basisbehoefte een masterpiece te maken. Hierdoor wordt dit kledingstuk een uniek detail van elke outfit. De SOLIT enkelsokken zijn de ideaal sok voor zowel mannen als vrouwen!

Wij dragen geen sandalen meer, maar designer. 
Geen tijd voor plan B. Gewoon een nieuw plan A.


      x