Vóór 17:00 besteld = morgen in huis*
Gratis verzending vanaf €35
Al 5000+ tevreden klanten
Betaal achteraf met Klarna
Gratis retourneren
Klanten beoordelen ons met een 4.6 / 5

Hoe houd ik mijn sokken zo lang mogelijk goed?

Door: SOLIT socks

SHARE

De SOLIT sokken gebruiksinformatie 

Het is de bedoeling dat de SOLIT sokken jou zo lang mogelijk een rustgevend en comfortabel gevoel geven. Hierbij richten wij ons ook op het voorkomen van scheuren of gaten in de sok. Zo blijven ze namelijk zo lang mogelijk goed! 

Het fijne katoen of bamboe waarvan de sok gemaakt is kan in aanraking met scherpe of ruwe delen wel sneller slijten dan gemiddeld. Daarom kunnen wij het volgende aanbevelen. 

Waardoor komen gaten in je sokken?

Bij gaten in het gedeelte van de tenen kan de oorzaak liggen bij het schuren in de schoenen of contact met scherpe nagels. Als schoenen een onjuiste maat worden gedragen schuurt het bovenste gedeelte van de sok meer dan gemiddeld. De scherpe nagels zorgen echter voor een hogere druk op één punt. In beide gevallen kan er eerder zichtbare slijtage ontstaan. 

Bij slijtage in het loopgedeelte ontstaan er gaten of vage plekken onder de voet. Dit duurt normaal gesproken een ruime tijd voordat dit zichtbaar of voelbaar is. Vaak ligt de oorzaak van vervroegde slijtage bij het lopen zonder schoenen op ruwe ondergrond, zoals in de tuin of buiten de deur. 

Als toevoeging aan het advise, delen wij 2 bevindingen van het SOLIT test team met je. 

Emma van SOLIT socks – Na 3 maanden intensief trainen met mijn SOLIT sokken pak ik ze nog steeds met plezier uit de kast. Ik draag mijn enkelsokken van SOLIT sokken graag op warme dagen tijdens het hardlopen. Zo heb ik een comfortabele sok die niet afzakt, terwijl mijn voeten niet oververhit raken. Hier heb ik lang naar gezocht. 

Mitchell van SOLIT socks – Tijdens het werk loop ik veel over de werkvloer. Met SOLIT sokken ben ik een manager die extra sterk in zijn schoenen staat. In de ochtend trek ik mijn enkelsokken van SOLIT met plezier aan, vaak in sneaker. Het enige wanneer ik ze aanraak is in de avond als ik mijn bed in ga. De rest van de dag heb ik er geen omkijken naar! 

Hopelijk heb je hiermee voldoende informatie voor een fijn gebruik van de SOLIT sokken! 

Keep it up. 

Keep it up. Bekijk al onze producten:

Als eerste op de hoogte zijn van

de nieuwste blogs/updates en nieuwtjes? 

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Chat openen
1
Hi 👋,
Kunnen wij je helpen?